Skal du have fuget murværket?

Vi, hos Murermester Jens O. Thomasen kan hjælpe dig med alt inden for både fugning af murværk og omfugning af murværk. Vores mangeårige erfaring i murerbranchen sikrer, at du får et resultat, der holder i mange år frem, uanset om din bolig er af ældre eller nyere stand. Vi lægger meget vægt på, at vores arbejde altid er veludført, så vores kunder er fuldt ud tilfredse. Gennem håndværksmæssige metoder og den nyeste teknologi sørger vi for, at fugningen af murværket lever op til alle dine krav og ønsker, samt at det holder i mange år.

 

Vi ved, hvordan opgaven skal udføres

Har du brug for en murer, der skal udføre fugningen på dit nybyggeri? Eller trænger din eksisterende bolig blot til en omfugning? Uanset hvad du står over for, er vi til rådighed med kompetent vejledning og gode råd. Vi tager altid en samtale med dig omkring fugningen, så din bolig får det kosmetiske løft, du ønsker. Når du samarbejder med os, kan du vide dig sikker på, at resultatet er at højeste kvalitet. Vi ved, hvordan opgaven skal gribes an, hvad enten det er af større eller mindre omfang.

 

Skal vi fuge for dig?

Hvis du har spørgsmål til vores arbejde, ønsker en omfugning af dit murværk, eller har brug for vejledning vedrørende en opgave, er vi de rette at kontakte. Du er velkommen til at ringe på telefon 86 92 60 38, hvor vi er klar til at hjælpe dig. Vi har kompetencerne til at løfte alle fugeopgaver, og kan helt sikkert også hjælpe dig. Vores beliggenhed er i Skanderborg, men har også varetaget mange fugeprojekter i bl.a. Horsens, Skanderborg og Odder.