Badeværelse

Alt i nye- og renovering af badeværelser

Er du træt af dit badeværelse?

Hos Murermester Jens O. Thomasen kan vi hjælpe med renovering badeværelser eller bygge et nyt badeværelse.

Mange års erfaring med renovering af badeværelser

Hos Murermester Jens O. Thomasen står vi klar til at hjælpe dig, hvis dit badeværelse trænger til en mindre overhaling. Vi har mange års erfaring i renovering af badeværelser, hvor vi altid lægger vægt på at udføre arbejdet efter bedste håndværksmæssige teknikker kombineret med den nyeste teknologi. Vi tager udgangspunkt i dine idéer og ønsker, hvor disse kombineres med vores faglige viden, for at opnå den bedste renovering af badeværelset. Uanset om opgaven omhandler mindre dele af badeværelset, eller der er tale om en renovering af badeværelser i større omgang, kan vi varetage opgaven.

Nyt badeværelse i topkvalitet

Foruden renovering af badeværelse, kan vi ligeledes hjælpe dig med et nyt badeværelse. Vores veluddannede medarbejdere har stort kendskab til, hvordan æstetik og funktionalitet bedst muligt tænkes ind i løsningen. Der tages udgangspunkt i dine ønsker, hvor vores ekspertise sætter rammerne for det faglige og tekniske arbejde.

Når man får installeret et nyt badeværelse, betyder det ligeledes mere komfort i rummet, samt at det nye badeværelse øger værdien af din bolig. Vi kan varetage totalentreprisen af dit badeværelse, hvor du er garanteret en løsning, der holder i mange år.

Alt i badeværelse

Hos Murermester Jens Ove Thomasen tilbyder vi både renovering af badeværelser, reparation af badeværelser eller levering af et nyt badeværelse i Skanderborg og omegn. I samarbejde med dig, finder vi lige det badeværelse, du har brug for hvad end det er en renovering af badeværelser eller et helt nyt badeværelse med ny håndvask, nyt bad og nyt toilet. Du kan få lige det badeværelse, du drømmer om.

Har du brug for hjælp til et nyt badeværelse?

Hvis du går med tanker om et nyt badeværelse eller blot renovering af det eksisterende, er vi de rette at henvende sig til. Vi tager gerne en uforpligtende samtale med dig, hvor vi lytter til dine tanker, for bedst muligt at vejlede dig til den optimale badeværelsesløsning. Du kan ringe til os på telefon (+45) 40 13 45 38, hvor vi gerne tager en uforpligtende snak.

Derudover koordinerer vi alt arbejdet fra start til slut, og overholder naturligvis de indgåede aftaler. Vi har adresse i Skanderborg, men har også udført mange badeværelsesprojekter i bl.a. Odder, Horsens, Skanderborg og Aarhus.

Få et uforpligtende tilbud på murerarbejde

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på både små og store mureropgaver. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 40 13 45 38 eller mail jens@joth.dk.

Vi står også klar til at vejlede dig eller komme med gode råd, hvis du skal i gang med et projekt.