Solide Betontrapper

Murermester Jens O. Thomassen sørger for betontrapper, som kan holde til brug over længere tid. Trapperne er støbt i beton, så de er velegnet til områder, hvor mange mennesker kommer og går. Vores indvendige og udvendige betontrapper typisk er opbygget af støbte trappetrin, så trappen ender med at være et samlet fundament. Det betyder, at betontrappen ikke har nogen svage steder, og du sikkert kan bruge den i flere år. Hvis du bor i Østjylland, kan vi sørge for holdbare og solide betontrapper til dine behov. Vi har mere end 25 års erfaring med murer- og byggeopgaver/udførelser, så du kan være sikker på, at din bestilling bliver lavet ordentligt.

Færdigstøbte betontrapper til mange behov

Vi vil gerne levere en betontrappe, som kan holde. Derfor leverer vi aldrig præfabrikerede betontrapper. I stedet laver vi altid betontrappen på stedet, så du kan være sikker på, at dine færdige betontrapper altid er ”frisklavede”. Det er en måde at sikre kvalitet og større holdbarhed på for dig som kunde. Vi laver betontrapper efter bestilling, og vi kan levere beton til bl.a.:

- Indgangspartier
- Kælder
- Opgange
- Terrasser

Vi leverer færdigstøbte betontrapper til både private og virksomheder, som har brug for holdbare løsninger både indenfor og udenfor. Desuden bliver arbejdet gjort efter en fælles aftale med kunden, så arbejdet lever op til de krav, du måtte have. Det betyder, at vi ikke stopper med at støbe beton, indtil både vi og kunden er tilfredse, og der står en færdig betontrappe klar til dig.

Kontakt os i dag

Murermester Jens O. Thomasen er din lokale murermester i Horsens, Skanderborg, Odder og Aarhus. Du kan kontakte os på 86926038 eller skrive en mail til: jens@joth.dk. Vi kan give dig et uforpligtende tilbud og komme med gode råd til dit projekt. Hvis du også har brug for betontrapper, kan vi både sørge for leveringen og opsætningen af den færdige trappe.